Urządzenia i Akcesoria
Masło z ziołami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
25 porcji
Składniki
-
60 - 80 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 ząbek czosnku (patrz wskazówka)
-
10 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
10 g bazylii, świeżej tylko liście
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
200 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
57.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
102.3 kJ /
24.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bułki i knedel na parze
1 Std.
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 Min
Włoskie masło ziołowe
5 Min
Masło cytrusowe z koperkiem
40 Min
Masło ziołowe
15 Min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 Std. 10 Min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 Min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 Min
Masło ziołowe
10 Min
Masło pietruszkowe
10 Min
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 Min