Urządzenia i Akcesoria
Eton Mess
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
Baiser
-
Eiweiß zimmerwarm2
-
Zucker65 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Zitronensaft1 TL
Fertigstellung
-
500 g HeidelbeerenErdbeeren500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Erdbeer-Tarte
7h
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6h 30min
Pizzaeis
11h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Crème-brûlée-Äpfel
45min
Tiramisu mit Erdbeeren
2h
Bilbao - Goxua
2h 30min
Pflaumen-Cheesecake aus dem Varoma
3h
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h