Urządzenia i Akcesoria
Eton Mess
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
Baiser
-
Eiweiß zimmerwarm2
-
Zucker65 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Zitronensaft1 TL
Fertigstellung
-
500 g HeidelbeerenErdbeeren500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 godz.
Erdbeer-Limetten-Tarte
5 godz.
Erdbeer-Blanc-Manger
13 godz.
Eispralinen
18 godz.
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3 godz.
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Erdbeer-Cocktail
6 godz.
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6 godz. 30 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1 godz.
Tiramisu
4 godz. 50 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 godz.