Urządzenia i Akcesoria
Eton Mess
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
Baiser
-
Eiweiß zimmerwarm2
-
Zucker65 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Zitronensaft1 TL
Fertigstellung
-
500 g HeidelbeerenErdbeeren500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quarkmousse mit Früchten der Saison
2 godz. 20 min
Omas-Lukullus-Brombeer-Becher
2 godz. 45 min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 godz.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5 godz.
Schoko-Kuss-Creme
15 min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 godz. 25 min
Vanille-Minz-Milchshake
10 min
Eispralinen
18 godz.
Crème-brûlée-Äpfel
45 min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1 godz. 35 min