Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
TM6

Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)

3.3 (21 ocen)

Składniki

Yogurt al caffè

  • 1000 g di latte intero
  • 7 g di caffè solubile
  • 40 g di zucchero
  • 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze
na 8 vasetti
Kalorie
3317.9 kJ / 793 kcal
Białko
35.4 g
Węglowodany
90.7 g
Tłuszcz
32.3 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Błonnik
0.1 g
Sód
402 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy