Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt al caffè
- 1000 g di latte intero
- 7 g di caffè solubile
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 8 vasetti
- Kalorie
- 3317.9 kJ / 793 kcal
- Białko
- 35.4 g
- Węglowodany
- 90.7 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 402 mg
Alternatywne przepisy
Patate Sottovuoto
2 Std.
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Yogurt
12h
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min