Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)

Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)

3.6 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
8 vasetti

Składniki

Yogurt al caffè
  • 1000 g di latte intero
  • 7 g di caffè solubile
  • 40 g di zucchero
  • 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 vasetti

Sód 402 mg
Białko 35.4 g
Kalorie 3317.9 kJ / 793 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Węglowodany 90.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...