![Biscuit de turrón Biscuit de turrón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26c58b02-098a-46e8-b137-56b6600d17b5/Derivates/3b5c41a4-e499-4652-ad72-ba138369b768.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche
- 50 g de miel
- 200 g de turrón de Jijona blando (y 50 g más para servir)
- 3 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 298.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbete de limón al cava
5min
Granizado de limón
5min
Helado de melocotón
10min
Granizado de café capuchino
5min
Tarta de Santiago
1h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Sorbete de limón
8h 30 min
Coulant de turrón
15 min
Marquesas
30min
Granizado de café con nata montada
6 godz. 20 min
Roscos de vino
45min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min