Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche
- 50 g de miel
- 200 g de turrón de Jijona blando (y 50 g más para servir)
- 3 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 298.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Granizado de horchata
4 Std. 5 Min
Chocolate a la taza
15 Min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4h 30min
Rocas de chocolate heladas
1 Std. 20 Min
Sorbete de avellanas y caramelo
5 Min
Flan de café
4h 20min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Flan de queso de Burgos
3h 15min
Trufas de chocolate negro
4h 30min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min