Torta Rogel

Torta Rogel

4.4 19 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Masa
  • 360 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 120 g de mantequilla fría, en trozos
  • 80 g de leche
  • 7 yemas de huevo
Montaje
  • 450 - 500 g de dulce de leche pastelero
Merengue
  • 2 claras de huevo
  • 100 g de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 4 gotas zumo de limón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 152.4 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 1380 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...