Torta Rogel

Torta Rogel

4.3 16 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Masa
  • de harina de repostería
    360 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla fría, en trozos
    120 g
  • de leche
    80 g
  • yemas de huevo
    7
Montaje
  • de dulce de leche pastelero
    450 - 500 g
Merengue
  • claras de huevo
    2
  • de azúcar
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de zumo de limón
    4 gotas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 330 kcal / 1380 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 42.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 152.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...