Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de almendras
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% de grasa), muy fría
- 160 g de leche condensada
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 160 g de dulce de leche
- 200 g de merenguitos partidos
- 100 g de frutilla en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1942 kJ / 464 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Arroz Turco
40min
Merengue italiano
20 min
Postre Chajá
11h 15min
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5h
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30 min
Crème Brûlée de dulce de leche
Brak ocen
Torta en capas con frutillas
2h 15min
Chouquettes
1h
Toffee slice
3h
Tarta de frutillas y dulce de leche
45min
Crumble de manzanas
1h 30min
Budín de pan
3h