Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan de campo
- 330 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 500 g de harina y un poco más para enharinar
- 1 ½ cucharadita de sal
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de vino blanco
- 60 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 300 g de leche
- 1 hoja de laurel
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso mantecoso cortado en cubos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Margarita
10min
Pesto
10min
Brigadeiro
1u. 45min
Brigadeiros
2u.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Brigadeiros
2u.
Mojito virgen de maracuyá
10min
Pavlova de frutas tropicales
3u. 40min
Brigadeiros
40min
Mousse de chocolate
3h 20min
Udon con tempeh en caldo picante TM6
5h 40min
Torta trufada de chocolate
35min