Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan de campo
- 330 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 500 g de harina y un poco más para enharinar
- 1 ½ cucharadita de sal
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de vino blanco
- 60 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 300 g de leche
- 1 hoja de laurel
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso mantecoso cortado en cubos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate
3h 20 min
Matambre arrollado
24h
Bananitas bañadas en chocolate con crocante
2 godz. 35 min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Reducción de vinagre balsámico
1 godz. 20 min
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1 godz.
Nueces especiadas
Brak ocen
Cheesecake de dulce de leche
35min
Espuma rápida de frutas congeladas
10min
Cordero relleno con anchoas y alcaparras
1h 45min
Trago Medio y Medio
5 min
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 godz.