Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de leche
- 100 g de manteca en trozos
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de azúcar
- 8 g de miel
- 5 g de esencia de vainilla
- 500 g de harina 0000
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- dulce de leche
- crema pastelera
- azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 483 kJ / 115.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40 min
Pan de nuez Uruguayo
1h 5min
Fainá
2h 25min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Salsa Caruso
30 min
Guiso típico Uruguayo
55 min
Salchichón de chocolate
5h 10min
Torta de fiambre
1 godz. 10 min
Scones de queso y hierbas
35 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Medialunas de manteca
5h 30min
Tortas fritas
1h 5min