Urządzenia i Akcesoria
Eier-Schnittlauch-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
gekörnte Brühe1 TL
-
hart gekochte Eier halbiert7
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
12 g
Kalorie
988 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Weiße BBQ-Sauce
15 Min
Cocktaildressing
5 Min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Forellencreme
15 Min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 Min
Kartoffel-Dressing
30 Min
Chefsauce
10 Min
Gurkensauce
10 Min
Frühlingsquark zum Brot
10 Min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 Min
Knoblauchsauce zu Nudeltaschen oder Grünkern-Frikadellen
5 Min