Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Schalotten (70 g)
- 4 Forellenfilets, geräuchert (ca. 250 g)
- 30 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Forellencreme
10min
Lachs-Dill-Creme
5min
Schinkencreme
5min
Thunfischpâté
4h 20min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Forellencremesuppe
40min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Thunfischaufstrich
10min
Thunfischcreme
5min
Forellenmousse
5min
Käsecreme mit Schinken
5min