Urządzenia i Akcesoria
Forellencreme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Schalotten (70 g)2
-
Forellenfilets, geräuchert (ca. 250 g)4
-
Crème fraîche30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Sahne100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Forellenmousse
5 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Forellencreme
10 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Lachs-Dip
5 min
Thunfischcreme
5 min
Thunfischaufstrich
10 min
Schinkencreme
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min