Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Schalotten (70 g)
- 4 Forellenfilets, geräuchert (ca. 250 g)
- 30 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Basilikumsuppe
25 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Forellencreme
10 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Wacholderbutter
5 Min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Thunfischcreme
5 Min
Lachsaufstrich
5 Min
Thunfischaufstrich
10 Min