Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 12 Cannelloni
- 200 g Schmand
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 363 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 godz. 15 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 godz. 50 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachs-Burger
25 Min
Krabben-Lachs-Küchlein
1 godz.
Fischfilet im Basilikumteig
1 godz.
Fisch-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1hod. 30min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Lachspizza
1 godz. 15 min