Lachs-Cannelloni

Lachs-Cannelloni

3.9 367 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    30 g
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Dill ohne Stiele
    ½ Bund
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut oder TK, angetaut, in Stücken
    250 g
  • Eiweiß
    1
  • Räucherlachs in Stücken
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    2 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Cannelloni
    12
  • Schmand
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 363 kcal / 1538 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...