Lachs-Cannelloni
TM5

Lachs-Cannelloni

3.9 (358 ocen)

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
  • ½ Bund Dill, ohne Stiele
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
  • 1 Eiweiß
  • 100 g Räucherlachs, in Stücken
  • 1 TL Zitronensaft
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen weißer Pfeffer
  • 1 Prise Cayenne-Pfeffer
  • 12 Cannelloni
  • 200 g Schmand

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1538 kJ / 363 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy