Miscela di farina al cacao e frutta secca

Miscela di farina al cacao e frutta secca

5.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 150 g di chicchi di grano
  • 70 g di orzo perlato
  • 40 g di gherigli di noci
  • 40 g di albicocche secche denocciolate
  • 40 g di datteri denocciolati
  • 40 g di prugne secche denocciolate
  • 30 g di uva passa
  • 30 g di mirtilli rossi disidratati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 280 g di farina manitoba
  • 20 - 25 g di cacao in polvere
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 72.1 g
Kalorie 11754 kJ / 2807 kcal
Tłuszcz 63 g
Błonnik 53.4 g
Węglowodany 534.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...