Miscela di farina al cacao e frutta secca
TM5 TM6

Miscela di farina al cacao e frutta secca

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 150 g di chicchi di grano
  • 70 g di orzo perlato
  • 40 g di gherigli di noci
  • 40 g di albicocche secche denocciolate
  • 40 g di datteri denocciolati
  • 40 g di prugne secche denocciolate
  • 30 g di uva passa
  • 30 g di mirtilli rossi disidratati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 280 g di farina manitoba
  • 20 - 25 g di cacao in polvere
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
11754 kJ / 2807 kcal
Białko
72.1 g
Węglowodany
534.7 g
Tłuszcz
63 g
Błonnik
53.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy