Urządzenia i Akcesoria
Millefoglie pepe e origano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
9 porzioni
Składniki
-
270 g di acqua
-
20 g di lievito di birra fresco
-
5 g zucchero
-
470 g di farina tipo 00 + q.b.
-
5 g di sale + q.b.
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
origano secco a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.8 g
Kalorie
1171 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane di patate
3 godz.
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia allo yogurt
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min