Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 470 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pagnotte turche
2h 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Focaccia pugliese
1sa 10 dk