Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů jehněčího mletého masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 vrchovatá čajová lžička soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Pistáciové cupcaky
1h 40min
Slaninové housky
1h 40min
Kozí sýr s bylinkami
18 Std.
Cupcaky s popcornem a slaným karamelem
1h 50min
Mandlové pyré
Keine Bewertungen
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 Std.
Telecí party klobásky
1h 10 min
Mango lasi pralinky
Keine Bewertungen
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min