Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Rucola
- 80 g körniger Frischkäse
- 20 g Ajvar
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika-Feta-Creme
10min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10min
Paprika-Dip
50min
Thunfischaufstrich
10min
Schafskäse-Creme
5 dk
Quark-Radieschen-Aufstrich
5 dk
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Frischkäse-Paprika-Dip
10min
Dip Dip Hurra
10min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min