Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Paprika-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken1
-
Rucola20 g
-
körniger Frischkäse80 g
-
Ajvar20 g
-
Thunfisch, in Lake abgetropft100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
134 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Budapest - Körözött
10 min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Leichter Wurstsalat
10 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Thunfischcreme
5 min