Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Gewürzgurken, abgetropft
- 250 g Rote Bete, gegart
- 300 g Äpfel, in Stücken
- 15 Walnusshälften
- 60 g Salatcreme
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Matjes-Katersalat
55 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Melonenpizza
15min
Wintersalat
10 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Apfel-Kürbis-Salat
40 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 min
Kürbissalat
10 min
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Weißkohlsalat
96h
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10 min
Brokkoli-Mango-Salat
10 min