Urządzenia i Akcesoria
Panacota de cereja
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite condensado magro100 g
-
natas400 g
-
cereja s/ caroço150 g
-
laranja (raspa e sumo)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
1237 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Panacotas de iogurte grego
3 godz.
Bavaroise de framboesa
3 godz. 10 min
Bisque de vieiras com crostini de rosmaninho e azeite de limão
5 godz. 10 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Recheio de abacaxi
10 min
Panacota de figo
4 godz. 10 min
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Mousse de maracujá
10 min
Panacota de maracujá
5 godz. 10 min
Mousse de pêssego
3 godz.
Mousse com ananás e hortelã
4 godz.
Panacota de frutos do bosque light
7 godz.