Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite condensado magro
- 400 g natas
- 150 g cereja s/ caroço
- ½ laranja (raspa e sumo)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Semifrio de bolacha e ovos
4 Std.
Panacota de framboesa com molho de laranja
4ωρ. 35 λεπτ.
Bavaroise de morango
8 Std. 5 Min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4h 30min
Panacota de cereja
3h 30min
Panacota de frutos do bosque light
7 godz.
Panacota de figo
4 Std. 10 Min
Panacota de maracujá
5h 10 min
Gelado de coco com cobertura de chocolate
4 Std.