Urządzenia i Akcesoria
Fondant de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 unidades
Składniki
-
chocolate p/ culinária c/ 70% cacau100 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
-
ovos3
-
açúcar50 g
-
brandy15 g
-
farinha15 g
-
Gengibre fresco ralado q.b.
-
chocolate de leite (16 quadrados aprox.)1 embalagem de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
36.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comer, beber e amar
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Marquise de chocolate
3 godz.
Éclairs de chocolate
2 godz.
Petit gâteau de caramelo
15 min
Soufflés de chocolate e laranja
45 min
Creme inglês
10 min
Taças mexicanas
20 min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Soufflé de chocolate
45 min
Panacota de maracujá
5 godz. 10 min
Nuggets
40 min
Tiramisu
5 godz. 20 min