Fondant de chocolate
TM6 TM5 TM31

Fondant de chocolate

4.2 (16 ocen)

Składniki

  • 100 g chocolate p/ culinária c/ 70% cacau
  • 50 g manteiga à temperatura ambiente
  • 3 ovos
  • 50 g açúcar
  • 15 g brandy
  • 15 g farinha
  • Gengibre fresco ralado q.b.
  • 1 embalagem de chocolate de leite (16 quadrados aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
1024.4 kJ / 244.8 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
15.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
36.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy