Urządzenia i Akcesoria
Fondant de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 unidades
Składniki
-
chocolate p/ culinária c/ 70% cacau100 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
-
ovos3
-
açúcar50 g
-
brandy15 g
-
farinha15 g
-
Gengibre fresco ralado q.b.
-
chocolate de leite (16 quadrados aprox.)1 embalagem de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
36.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comer, beber e amar
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 godz.
Risoto de lagostins
50 min
Sanduíches com gelado de iogurte, coco e cereja
11 godz.
Petit gâteau de caramelo
15 min
Soufflés de chocolate e laranja
45 min
Brownie de chocolate e cenoura
45 min
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Sushi fingido
30 min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 min
Soufflé de chocolate
45 min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min