Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate e avelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
800 g
Składniki
-
açúcar150 g
-
avelã200 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
-
natas30 g
-
ovos2
-
manteiga à temperatura ambiente, em pedaços250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
2324 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo com cobertura de chocolate
1sa 15 dk
Brigadeirão
1sa 45 dk
Natas batidas
5 dk
Bolo de chocolate e coco
40 dk
Bolo de mousse de chocolate
30 dk
Bolo de aniversário
1sa
Bolo quente de brigadeiro
25 dk
Cobertura de mousse de chocolate
15 dk
Cobertura de chocolate com azeite
10 dk
Bolo de chocolate de colher
1sa
Bolo de chocolate riscado
1sa
Bolo de chocolate sem glúten
1sa 10 dk