Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g açúcar
- 200 g avelã
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 30 g natas
- 2 ovos
- 250 g manteiga à temperatura ambiente, em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 556 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo com cobertura de chocolate
1 Std. 15 Min
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1h 40min
Bolachas de chocolate negro recheadas com creme de chocolate branco
5 godz. 50 min
Bolo com amores-perfeitos
55min
Tarte de chocolate e caramelo
4 Std. 40 Min
Brownies com manteiga de amendoim
35min
Quadrados de chocolate cobertos
50min
Bolo de cenoura e laranja com cobertura de chocolate
1h 30min
Bolo quente de brigadeiro
25min
Bolo de noz
45 min
Chocolate quente de avelã
10min
Bolacha brownies
55min