Bolachas de aveia com recheio de chocolate

Bolachas de aveia com recheio de chocolate

4.7 48 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
15 unidades

Składniki

Bolachas
  • manteiga
    160 g
  • flocos de aveia finos
    100 g
  • flocos de aveia grossos
    100 g
  • açúcar
    200 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • farinha tipo 55
    90 g
  • ovo
    1
Recheio
  • chocolate p/ culinária (44% cacau)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Białko 4 g
Kalorie 1123 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...