Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bolachas
- 160 g manteiga
- 100 g flocos de aveia finos
- 100 g flocos de aveia grossos
- 200 g açúcar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 90 g farinha tipo 55
- 1 ovo
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária (44% cacau)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1123 kJ / 269 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de aveia recheadas com chocolate
50 min
Biscoitos de maçã
30 min
Bolachas de frutos secos
50 min
Bolachinhas de laranja com sementes de papoila
1h 30 min
Bolachas de chocolate
30 min
Mix para biscoitos e biscoitos
40 min
Bolachas integrais de laranja
40 min
Bolachas de cereais e maçã
50 min
Bolachas de cenoura, laranja e aveia
50 min
Biscoitos de aveia
25 min
Bolachas de canela
30 min
Bolachas de coco
1h 30 min