
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de chocolate e caramelo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 doses
Składniki
Massa
-
farinha tipo 55200 g
-
açúcar50 g
-
manteiga70 g
-
ovo1
Recheio
-
natas200 g
-
leite condensado cozido200 g
-
manteiga30 g
-
chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
351.3 kcal /
1470 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
34.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
37.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Abril 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia