![芋泥肉松三明治 芋泥肉松三明治](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d473ea1d49a77ee05ed73808aff4c7d4/Derivates/063b12ce234c0a88c27f62c2afaed4a4e2a55142.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 水 ,蒸煮用
- 250 克 芋头 ,选荔浦芋头,去皮切小块
- 10 克 黄油
- 20 克 牛奶
- 20 克 炼乳
- 6 片 白吐司,方形,切片
- 肉松 ,依个人喜好添加
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3144.7 kJ / 752.3 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 67.5 g
- Tłuszcz
- 44.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 856.8 mg