Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de calabaza limpia y troceada en dados
-
1000
g de caldo de verduras
lub 1000 g de agua con 1 cucharadita de sal - 100 g de queso cremoso
- 80 g de queso azul (no muy curado)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- cebollino fresco picado
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 342 kJ / 81 kcal
- Białko
- 12.97 g
- Węglowodany
- 12.95 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 5.25 g
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de champiñones
20min
Crema de canónigos
20min
Crema de espárragos blancos
25 min
Vichyssoise de apio
40 min
Crema de boletus
1sa 35 dk