Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů červené papriky, na kousky
- 140 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů oleje
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 100 gramů smetany
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka cukru
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- 150 gramů mléka
- 10 stonků čerstvé bazalky, jen lístky, 2 stonky uschovejte na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Brak ocen
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Šunková rolka
20min
Zeleninovo ovocný salát
10min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Krémová polévka z rukoly
30 min