Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fresas
- 250 g de azúcar
- 250 g de agua
- 2 cucharadas de licor de cereza
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 500 g de queso mascarpone
- 12 bizcochos de soletilla (en 3-4 trozos c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2020 kJ / 483 kcal
- Białko
- 20.35 g
- Węglowodany
- 43.65 g
- Tłuszcz
- 25.24 g
- Błonnik
- 1.19 g
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Trifle de frutos rojos al cava
1h 45min
Panna cotta de cerezas
3h 15 min
Tiramisú de limón
6 godz. 25 min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7 Std. 25 Min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Mousse de crema de orujo
2h
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50 min
Vasitos de mandarina y chocolate
40min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min