Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Compota de frutos del bosque
- 500 g de frutos rojos frescos variados (arándano, mora, frambuesa, grosella)
- 80 - 100 g de azúcar
- 40 g de zumo de limón
Crema de mascarpone
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de azúcar
- 500 g de queso mascarpone
Montaje y decoración
- 40 - 50 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 24.45 g
- Węglowodany
- 59.63 g
- Tłuszcz
- 23.73 g
- Błonnik
- 4.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Bavaroise de vainilla y fresa
4 Std. 15 Min
Tiramisú de fresas
2h 10min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20min
Panna cotta
6 godz. 10 min
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2h
Crumble frío de frambuesas
25 min
Soufflé de nueces
1h 15 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Postre rápido de mango con fresas
10 min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Cheesecakes al vapor
4h