Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 200 g de avellanas crudas con piel (y un poco más para decorar)
- 700 g de leche entera congelada en cubitos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 58.5 mg
Alternatywne przepisy
Sorbete de avellanas y caramelo
5 Min
Helado mantecado de chocolate y café
4 Std. 15 Min
Corte de semifrío de chocolate
4 Std. 10 Min
Helado de caramelo
4 godz. 20 min
Sándwich de helado mantecado de vainilla
6 godz. 45 min
Copa helada de pera y plátano con frutos rojos
5 Min
Helado de avellana
5h 10 min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1 Std.
Helado de pistacho
8 Std. 15 Min
Helado de fresa y yogur
5 Min
Helado de frutas ligero
5 Min
Sorbete de café exprés
5 Min