Urządzenia i Akcesoria
Clam Chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
onion cut into pieces225 g
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)85 g
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter15 g
-
bacon, smoked cut into pieces (0.5 cm/¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
cornstarch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (1 cm/½ in.)450 g
-
water225 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
bay leaf, dried1
-
cream 10-18% M.F.115 g
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.6 mg
Białko
41 g
Kalorie
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Melon Seed Horchata
10 min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 min
Oysters Rockefeller
25 min
Boston Clam Chowder
55 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Spiced hot cider
20 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
New England Clam Chowder
45 min