Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 22 pomodorini a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 259.3 mg
Alternatywne przepisy
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5u.
Focaccia barese
2 godz. 55 min