Urządzenia i Akcesoria
Focaccine con pomodorini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
15 pezzi
Składniki
-
30 g olio extravergine di oliva
-
540 g di acqua
-
6 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina manitoba
-
200 g farina tipo 0
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
22 pomodorini a metà
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
259.3 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
561 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.