
Urządzenia i Akcesoria
通草鱸魚湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
通草 (約1把量),洗淨,瀝乾10 克
-
嫩薑 ,切片15 克
-
鱸魚 ,去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)450 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
222.1 kcal /
929.2 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
66.9 g
Sód
344.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan