Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 10 克 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 450 克 鱸魚 ,去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 929.2 kJ / 222.1 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 66.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 344.3 mg