Urządzenia i Akcesoria
Egg Liqueur Crème Brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
milk80 g
-
vanilla pod halved lengthways1
-
egg yolks from medium eggs3
-
cream200 g
-
egg liqueur (e.g. Avocaat)100 g
-
sugar plus extra for sprinkling50 g
-
water hot
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1066 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Emmental Gougères
50 min