Urządzenia i Akcesoria
Mini Egg Cupcakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Icing
-
double cream150 g
-
cream cheese175 g
-
icing sugar90 g
-
lemons finely grated zest and 15 g juice2
-
vanilla sugar¼ tsp
Cupcakes
-
blanched almonds100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
unsalted butter soft130 g
-
brown sugar130 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
lemons finely grated zest only2
-
medium eggs2
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
mini chocolate eggs36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.2 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Brain Cupcakes
1 godz. 40 min
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
American-style Pancakes
40 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 godz. 30 min
Tri-Coloured Cupcakes
1 godz. 30 min
Gingerbread People
1 godz. 30 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min