Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 680 g leite condensado
- 400 g natas
- 200 g leite
- Caramelo líquido q.b.
- Pérolas prateadas q.b. p/ decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1950.7 kJ / 466.2 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 48.9 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 142.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavaroise de baunilha e creme de caramelo com café
20 min
Doce da casa
2h 30 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Doce da casa
45min
Doce de leite condensado e café
10 min
Pudim gelado de leite condensado
8sa 20 dk
Bolo pudim
3h
Mousse de chocolate
3h
Pudim flan
3h
Pudim de laranja
5h
Baba de camelo e avelãs
30min
Pudim de leite condensado e café
1h