Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Zitronensaft20 g
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Knoblauchzehen geschält50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
3852 kJ /
920.7 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Aïoli
5 min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Kräuterbutter
5 min
Zwiebeln, gehackt
5 min
Sushireis
1 godz. 30 min
Kräuterbutter
5 min
Pistazien-Glace
10 godz. 35 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min
Dattel-Curry-Dip
5 min