Urządzenia i Akcesoria
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker nach Geschmack60 - 100 g
-
frisches Obst in kleinen Stücken, einlagig eingefroren (siehe Tipp)500 g
-
Zitronensaft (opcjonalnie)2 TL
-
Eiweiß (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
554 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cassata-Creme
20 min
Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Portuguese-style Crème Brûlée
Brak ocen
Pouletschenkel mit Mole verde
1 godz.
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Tomatencremesuppe
35 min
Schokoladeneis
12 godz.
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Champignoncremesuppe
20 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 min