Urządzenia i Akcesoria
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker nach Geschmack60 - 100 g
-
frisches Obst in kleinen Stücken, einlagig eingefroren (siehe Tipp)500 g
-
Zitronensaft (opcjonalnie)2 TL
-
Eiweiß (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
554 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gemüsecremesuppe
45 min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Zitronenlimonade
5 min
Chilli con carne
40 min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Schokoladeneis
12 godz.
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Risotto
30 min
Cheesecake (gebacken)
7 godz. 20 min