Kalbfleisch in Thunfischsauce

Kalbfleisch in Thunfischsauce

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 Portionen

Składniki

Thunfischsauce
  • Sonnenblumenöl
    300 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    80 g
  • eingelegte Kapern und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Sardellenfilets in Öl
    3
  • Essig
    1 TL
  • Ei
    1
  • Eigelb
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz nach Geschmack
    2 Prisen
Für das Kalbfleisch
  • weisses Kalbfleisch aus der Oberschale (800-1000 g)
    1
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Wasser zum Dampfgaren
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 675 kcal / 2814 kJ
Białko 38.07 g
Tłuszcz 58.1 g
Węglowodany 0.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...