Urządzenia i Akcesoria
Karamellsauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g brauner ZuckerZucker250 g
-
Vollrahm200 - 250 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Schlagrahm
10 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Schokolade zerkleinern
5 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Eis crushen
5 min
Geeister Kaffeeschaum
5 min
Kartoffelpüree
45 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Eier, gekocht
20 min
Puderzucker
5 min