Pane di frumento e farro

Pane di frumento e farro

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
16 fette

Składniki

  • 450 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
  • 500 g di latticello
  • 30 g di acqua + q.b. per spennellare
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
  • farina per pane per la lavorazione

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 7 g
Kalorie 793 kJ / 189 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...