Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Keine Bewertungen
Panini per hamburger
1h 45min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Crema al caramello
4h 40min
Pane paesano
3 Std.
Panini integrali per hamburger
Keine Bewertungen
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min