Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 150 g de filetes de pescado (sin piel ni espinas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de margarina
- 40 g de cebolla
- 210 g de harina
- 700 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- ½ cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 - 3 ramitas de hierbabuena fresca picada (solo las hojas)
- 1 diente de ajo picado
- 200 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Białko
- 2.57 g
- Węglowodany
- 7.23 g
- Tłuszcz
- 7.65 g
- Błonnik
- 0.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de bonito
9 Std. 15 Min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9 godz. 30 min
Croquetas de mejillones en escabeche
5h
Albóndigas de bonito
45 min
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Huesos de San Expedito
30 min
Croquetas de carabineros
10 godz.
Croquetas de mejillones
9 godz. 10 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de bacalao con pasas
8u. 45min
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Croquetas de salmón
9 Std. 15 Min