Urządzenia i Akcesoria
Bayerische Creme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Gelatineblätter3
-
Wasser zum Einweichen
-
Vanillezucker, selbst gemacht60 g
-
Milch200 g
-
Eigelb (siehe Tipp)2
-
Vollrahm, gekühlt200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1198 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Gin-Tonic-Sorbet
14 godz.
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Marzipanstollen
4 godz.
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
3 godz.
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 godz. 50 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Sauce Hollandaise
15 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Crème brûlée mit Schoggi
3 godz. 10 min
Orangenparfait
6 godz. 30 min