Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvová pomazánka
7min
Fazolková polévka
35 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Ředkvičková pomazánka
5 Min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1 Std. 40 Min
Pikantní pomazánka k pivu
12 min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1 Std.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Hanácký salát
5 Min
Pomazánka z krabích tyčinek
6 min