Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát 5 sekund
5 Min
Šunková pěna
5 Min
Pomerančový nápoj
5 Min
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1h 40min
Brokolicový salát
10 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Mrkvovo-rukolový dip
40min
Krémová polévka z rukoly
30min
Italské Bellinis
6 min
Ředkvičková pomazánka
5 Min
Hermelínová pěna
10 Min
Šopský salát
10 Min