Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 克 橄榄油
- 170 - 200 克 综合香料蔬菜,拌炒用 (如洋葱、京葱、韭菜),切2厘米块
- 700 - 800 克 综合蔬菜 (如西葫芦、胡萝卜、南瓜、红薯、西芹、防风草),切2厘米块
- 750 - 850 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 蔬菜高汤块 - 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g