Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 1 个 干辣椒 ,去籽,切段
- 2 瓣 蒜头
- 2 片 姜
- 10 克 料酒
- 400 克 牛筋 ,切3×4厘米段,焯水洗净沥干
- 1 汤匙 柱候酱,(李锦记牌)
- 10 克 老抽
- 30 克 生抽
- 260 克 水
- 25 克 冰糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1403 kJ / 335.3 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.5 g