Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 干桃胶
- 30 克 皂角米 ,干燥的
- 10 克 银耳 ,干燥的
- 10 颗 红枣 ,小型的
- 1400 克 水
- 100 克 芡实 ,新鲜的
- 60 克 百合 ,新鲜的
- 200 克 芋头 ,去皮,切1×1厘米小丁
- 100 克 冰糖
- 10 克 枸杞
- 500 克 椰奶 ,依个人喜好调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 629.6 kJ / 150.6 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 18.5 mg