
Urządzenia i Akcesoria
綜合蔬菜通心粉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油20 - 25 克
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)100 - 150 克
-
綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)350 - 400 克
-
冷凍綜合蔬菜 (opcjonalnie)50 克
-
水700 - 800 克
-
蔬菜高湯醬1 茶匙
-
鹽½ - 1 茶匙
-
乾通心粉 (湯用)60 - 80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
160 kcal /
670 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan