綜合蔬菜通心粉湯

綜合蔬菜通心粉湯

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    20 - 25 克
  • 綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)
    100 - 150 克
  • 綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)
    350 - 400 克
  • 冷凍綜合蔬菜 (opcjonalnie)
    50 克
    50 克 冷凍豌豆
  • 700 - 800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • ½ - 1 茶匙
    ½ - 1 大匙 醬油
  • 乾通心粉 (湯用)
    60 - 80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...