綜合蔬菜通心粉湯
TM6

綜合蔬菜通心粉湯

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 - 25 克 橄欖油
  • 100 - 150 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)
  • 350 - 400 克 綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)
  • 50 克 冷凍綜合蔬菜 (opcjonalnie)
    lub 50 克 冷凍豌豆 (opcjonalnie)
  • 700 - 800 克 水
  • 1 茶匙 蔬菜高湯醬
    lub 1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • ½ - 1 茶匙 鹽
    lub ½ - 1 大匙 醬油
  • 60 - 80 克 乾通心粉 (湯用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
670 kJ / 160 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy