Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
Alternatywne przepisy
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Mandorle sabbiate
1 Std.
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Cipolle insaporite (200 g)
20 Min
Verdure miste insaporite
30min
Yogurt
12h
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Caramello salato
1 Std.
Crema Bimby ® (TM6)
45min
Besciamella (TM6)
15 Min