Urządzenia i Akcesoria
Chutney di cipolle caramellate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
500 g
Składniki
-
25 g di olio di oliva
-
500 g di cipolla rossa in quarti
-
½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
-
200 g di zucchero di canna
-
1 cucchiaino di sale
-
200 g di aceto di vino rosso
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2367.5 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
5114.9 kJ /
1222.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
250.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Besciamella
15 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Crema Bimby ® (TM6)
45 Min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Maionese cotta
15 Min
Caponata
1 Std. 30 Min
Mandorle sabbiate
1 Std.
Caramello salato
1 Std.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min
Cipolle caramellate (200 g)
40 Min
Yogurt
12 Std.