Chutney di cipolle caramellate

4.8 562 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
500 g

Składniki

  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 2367.5 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 5114.9 kJ / 1222.5 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 250.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...