Chutney di cipolle caramellate
TM6

Chutney di cipolle caramellate

4.8 (426 ocen)

Składniki

  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
5086 kJ / 1215 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
221 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy