Urządzenia i Akcesoria
Schinken-Käse-Rauten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 Portionen
Składniki
-
Eier (Größe M)6
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ - 1 TL
-
Weizenmehl, universal200 g
-
Backpulver½ TL
-
Milch100 g
-
Semmelbrösel1 TL
-
Hartkäse in Stücken60 g
-
Schinken in Stücken150 g
-
Petersilienblättchen, frisch1 - 2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
681 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Überbackene Käsesemmeln
25 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Bröselknödel
40 min
Butternockerl
40 min
Eierschöberl
1 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Almkäsesuppe
25 min