Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ șalotă
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 100 g speck tăiat cubulețe sau fâșii
- 120 g mazăre congelată
- 50 g ciuperci deshidratate, înmuiate 10 minute în apă călduță, apoi stoarse
- 1 - 2 lingurițe sare, plus după gust
- 1 priză piper, proaspăt măcinat
- 700 g apă
- 350 g paste scurte tip penne (sau alte paste scurte)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez cu roșii
30min
Paste fierte
20 min
Paste cu mazăre
35 Min
Supă cu paste și fasole
40min
Paste cu legume
45min
Pui și păstârnac cu sos cremos de lămâie
1h 50 min
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Conchiglie cu sos de conopidă
35 Min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 Min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1h 15 min
Tagliatelle cu hribi
1h
Risotto bolognese
45min