Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ șalotă
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 100 g speck tăiat cubulețe sau fâșii
- 120 g mazăre congelată
- 50 g ciuperci deshidratate, înmuiate 10 minute în apă călduță, apoi stoarse
- 1 - 2 lingurițe sare, plus după gust
- 1 priză piper, proaspăt măcinat
- 700 g apă
- 350 g paste scurte tip penne (sau alte paste scurte)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de fructe (coulis)
10min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10 min
Tagliatelle cu hribi
1h
Rulouri de jambon cu pui și sos vânătoresc
1h 10 min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1h 15min
Linguine cu somon și votcă
20 min
Spaghetti cu ton
40 Min
Orez cantonez
25 min
Biscuiți integrali cu cremă de avocado
40 Min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40 Min
Pui în sos de piersici
40 Min
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min