Wersje kompatybilne
Pizza con masa madre, jitomates cherry y calabacita salteada TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 200 g de agua
-
3
g de levadura fresca
lub 6 g de levadura seca instantánea - 200 g de harina de trigo para pan
Masa
- 120 g de agua, muy fría
- 200 g de harina de trigo para pan
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de calabacita, con piel, en cuartos y luego en cubos (2 cm)
- 1 - 2 pizcas de sal fina
- 150 g de queso mozzarella, escurrido, en rodajas
- 200 g jitomate cherry, en mitades
- 2 cdas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 707 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Pan pita
1 Std. 50 Min
Pan brioche de hamburguesa
2h 10min
Pan artesanal TM6
5h
Croissants
6h
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30min
Masa para pizza
1 Std.
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Pan de molde con masa madre
16u. 45min
Humus
15 Min