
Urządzenia i Akcesoria
Weiße Pariser Spitzen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 12 godz.
57 Stück
Składniki
Creme
-
Vanilleschote1
-
Schlagobers250 g
-
Orangenlikör10 g
-
weiße Kuvertüre in Stücken250 g
Teigboden
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche80 g
-
Feinkristallzucker25 g
-
Butter kalt, in Stücken40 g
-
Bio-Orange Schale abgerieben½
-
Eidotter1
Fertigstellung
-
Wasser300 g
-
weiße Kuvertüre in Stücken400 g
-
Kokosfett, gehärtet (opcjonalnie) (z. B. Ceres)10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
96 kcal /
400 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto auf Kekse
12 Przepisów
Austria
Austria